lauantai 1. maaliskuuta 2014

Valtuustoryhmä esittäytyy: Hannele Kerola

Hannelen kuva on lainassa Tapiolan demarien
sivuilta.
OLEN  Hannele Kerola, varatuomari ja vanha kettu.

Tällä kaudella olen demareiden kolmas varavaltuutettu, Espoon kaupunginhallituksen ja konsernijaoston jäsen. Viime kaudella olin Helsingin seudun liikenne kuntayhtymän hallituksen jäsen, nyt varajäsen. Olen 110-vuotiaan Nuuksion työväenyhdistyksen jäsen.

Vuosien varrella olen ollut monessa mukana; useimmissa lautakunnissa, kuntayhtymissä sekä kunnallisissa osakeyhtiöissä ja säätiöissä. Olen myös työni puolesta päässyt mukaan moniin mielenkiintoisiin, yhteiskunnallisiin hankkeisiin. Työni onkin vaikuttanut niin, että kysyn joka asiassa: paljonko maksaa ja kuka maksaa. Kysymys ei ole pelkästään rahasta, vaan vastuun ja taakaan oikeudenmukaisesta jakamisesta.

Olen työpaikkani pääluottamusmies. Olen myös Nuuksio-seuran pitkäaikainen puheenjohtaja. Jäseniä on yli 600, joten taidamme olla Espoon suurin asukasyhdistys. Järjestämme asukkaille kaikkea kivaa, mutta valvomme myös tiukasti asukkaiden etuja, etenkin kaavoituksessa.

Asun Nupurissa, rauhallisella omakotialueella yhdessä mieheni Timon kanssa. Lapset ovat jo lähteneet maailmalle. Olemme himopyöräilijöitä. Huhtikuusta lokakuuhun 25 kilometrin työmatka taittuu lähes päivittäin polkupyörällä.

Sosialidemokraattinen aate ja perinne ovat kunnallispoliittisen toimintani perusta. Minulle on tärkeää, että Espoo huolehtii itse peruspalveluista. Yksityinen liiketoiminta pysyköön aidoilla bisnesmarkkinoilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti