sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Juri Aaltosen aloite koirien uimarannasta

Aloite koirien uimarannan rakentamisesta rantaraitin varteen 

Valtuutettu Juri Aaltonen (sd) teki kaupungin vuoden 2019 budjetin valmistelua varten määräraha-aloitteen koirien uimarannan rakentamiseksi rantaraitille. Aaltosen mukaan asia ei ole maailman isoin ja isompiakin on, mutta hyvässä kaupungissa huomioidaan erilaisia tarpeita. Aloite oli seuraava.
Määräraha-aloite koirien uimapaikan rakentamiseksi rantaraitille

Espoon rantaraitti on kaupungin ylpeys ja sen palveluja parannetaan koko ajan. Rantaviivan antaminen kaikkien kaupunkilaisten käyttöön on ollut upea päätös. Raitti on elimellinen osa espoolaisten ulkoilumahdollisuuksia.

Yli 40 kilometriä pitkän rantaraitin varrella on monta upeaa asukkaiden käytössä olevaa uimarantaa. Koirille osoitettuja uimapaikkoja on yksi (Toppelundin uimapaikka, Haukilahden rannassa lähellä Mellstenin uimarantaa).

Espoolaisillakin on vuosi vuodelta yhä enemmän lemmikkeinä koiria. Rantaraitti tarjoaa hienon mahdollisuuden koiran ulkoiluttamiseen upeassa rantamaisemassa. Koirat eivät kuulu samalle rannalle ihmisten kanssa, vaan ns. normaalien uimarantojen tulee olla vain ihmisten käytössä.

Teen 30.000 euron määräraha-aloitteen koirien uimapaikan rakentamiseksi Espoon rantaraitin varrelle välille Mellstenin uimaranta – Soukanranta.

Espoossa 30.3.2018

Juri Aaltonen
Valtuutettu, kaupunginhallituksen jäsen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti