torstai 20. joulukuuta 2018

Valtuuston kokous 19.11.

Marraskuun kokous alkoi muutaman minuutin myöhässä; sali ei ollut päätösvaltainen. Kun se sitä oli, kokous keskeytettiin. Espoon valtuusto kunnioitti Länsiväylä-lehden toimittajan Seppo Korkmanin muistoa.

HILJAISEN hertken jälkeen, kokous jatkui listan mukaan. Listalla oli paljon kaavoja; osasta äänestettiin. Liisa Kivekäs esitti Finnoon kaavan osalta toivomuksen, joka hyväksyttiin:

" Valtuusto toivoo, että Finnoonkallion kaavassa kiinnitetään riittävästi huomiota asukasviihtyvyyttä lisäävän viherakentamiseen sekä alueen kaupunkirakennetta elävöittäviin laadukkaisiin rakennusten julkisivuihin, jotka säilyttäisivät alkuperäisen ilmeensä mahdollisimman pitkään."

KYSYMYKSIÄ JA ALOITTEITA riitti niitäkin. Teemoina  olivat psykiatrisen hoidon saatavuus ja mielenterveyden kriisipalveluiden kehittäminen, avustusten jakautuminen eri liikuntalajeille ja seuroille, Urhea-kouluyhteistyön lisäämisnen Espoossa, työryhmän perustaminen Espoon Asunnot Oy:n asuntotuotantotavoitteiden saavuttamiseksi, rakentamisen hiilijalanjäljen laskeminen ja Täyttä elämää ikääntyneenä -ikääntymispoliittisen ohjelman korjaaminen.  Viimeisen osalta Kivekäs teki palautusesityksen, mutta ulkoistuksista varottava esitys kaatui. Vastaukset merkittiin tiedoksi.

Johanna Värmälään valtuustokysymyskseen ympäristöterveyden huomioimisesta päätöksenteossa
ei ehditä vastata määräajassa.

KOKOUS päättyi jo ennen 10-uutisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti