keskiviikko 10. kesäkuuta 2020

Mediatiedote















MEDIATIEDOTE
- julkaisuvapaa heti-

Espoon sosialidemokraattinen valtuustoryhmä vetoaa Espooseen: Kaupungin  lupauksesta antaa nuorille kesätyöpaikat on pidettävä kiinni

Espoo on jo useiden vuosien aikana tarjonnut nuorille espoolaisille kesätyöpaikkoja.  Maaliskuun puolivälissä moni nuori sai  mieluisaa sähköpostia, jossa  kerrottiin, että hänet on valittu kesätöihin  mm. Espoon kaupungin liikunta -ja nuorisopalveluilta ja toivotettiin tervetulleeksi töihin kesällä 2020!

Kesätyöpaikka on nuorille todella tärkeä. Se on tärkeää myöhemmän ammatinvalinnan kannalta. Se on tärkeää yhteiskuntaan kiinnittymisen kannalta. Se on tärkeää myös mielenterveyden kannalta. Erityisesti, kun koronaviruksen vuoksi monet muut tärkeät siteet ovat olleet katkolla. Myös kesätyöstä saatava palkka on tärkeää, koska näin vaikeina aikoina kaikilla perheillä ei ole antaa teineilleen taskurahaa.

– Espoon  taloudellinen tilanne  on  tunnetusti erittäin vaikessa tilanteessa, tietää  SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Markku Sistonen. Nuorten kesätyöpaikkojen peruminen olisi kuitenkin  laastarileikkausta,  joka ei ongelmia ratkaise.

Myös Helsinki on päättänyt pitää kesätyöpaikkalupauksensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti