maanantai 21. kesäkuuta 2021

Aulikki Pentikäinen: Vaalit ovat takana

Vaalit ovat takana ja on aika siirtyä kohti uutta valtuustokautta. 

Olen valtavan kiitollinen jokaisesta saamastani 471 äänestä. Äänimäärä nousi edellisvaaleista hurjasti, peräti 73 %. Kieltämättä nyt on myöskin hieman epätodellinen olo, kun ei enää tarvitse miettiä kampanjaansa ja pohtia, mitä kaikkea voisikaan vielä tehdä enemmän.

 Koko vaalikampanjan ajan olen ihmetellyt, miten hieno joukkue meillä on. Joukkue, joka tekee väsymättömästi töitä yhteiseksi hyväksi. Kiitos siis suuresti äänestäjilleni ja suuret kiitokset myös pyyteettömille vapaaehtoisille, jotka ovat muun muassa pitäneet vaalimökkejä auki päivä toisensa perään.

 Tulevasta valtuustokaudesta en ennakoi helppoa. Meillä on paljon tekemistä koronan jälkien korjaamisessa erityisesti nuoria ja työttömäksi jääneitä ajatellen. Niin ikään vanhusten hoito vaatii täyden huomiomme talousarvioneuvotteluissa. Sote-uudistuksen toteuttamisessa riittää päätettävää! 

 Edellinen valtuustokausi oli minulle kieltämättä opettelua. Siitä on jäänyt erityisesti mieleen meidän demareiden hyvä yhteishenki ja luottamus toisiimme. Henkilökohtaisesti pidän keskeneräisenä projektina vanhojen lähiöiden tasapainoista kehittämistä, jotta alueet eivät eriarvoistu. Maksullisen pysäköinnin kokeilu nousee uudestaan esille ja suhtaudun kokeilun jatkamiseen kriittisesti asukaspalautteiden perusteella.

Toivotan hyvää huomista tasapuolisesti meille kaikille ja turvallista kesää.

Aulikki Pentikäinen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti