maanantai 21. kesäkuuta 2021

Kesäkuun toinen kokousKesäkuun toinen,.ylimääräinen kokous pidettiin 21.6. klo 17.30 - noin. 21.

LISTAN viimeinen kohta: hallintosäännön VII osan tarkistaminen eli selkosuomeksi luottamus-henkilöiden palkkioiden indeksikorotus  7,58 % hyväksytiin. Vain liberaalit ja vasemmisto vastustivat.

LOPPULISTA oli vastauksia valtuutettujen kysymyksiin ja aloitteisiin. Kokoomua kysyi eikö uimahalleja ja liikuntapaikkoja voisi  varata yksityiskäyttöön perheille ja huippu-urheilijoille koronasulkujen aikana Ei voinut, PK-seudulla oli tehty yhteiset linjaukset.

Kokomuksen toinen valtuustokysymys sote-uudistuksen aiheuttamista leikkauksista palveluihin Espoossa venyi ja venyi. Hallituksen linjaa jaksoivat tukea mm. Maria Guzenina, Markku Sistonen ja Johanna Värmälä.

Kepu oli tehnuyt valtuustoaloitteen  luistelukenttien kunnossapidon jatkamisesta sääolosuhteiden mukaan Niin on toimittukin.

Vihreillä oli kolme aloitetta:  Valtuustoaloite aurinkoenergian edistämisestä kaupungin rakennushankkeissa, aloite aurinkoenergian edistämisestä kaupungin rakennushankkeissa  ja aloite 
kaupungin edustus-, virka- ja ekskursiomatkojen lentomatkojen CO2-päästöjen kompensoinnista 
Järki voitti.  Ei Espoossa olla hädissään.  Espoossa on tehty hyvää ympäristätyötä.
 Kokous alkoi kello 17.30 ja päättyi sopivasti ennen Suomi-Belgia-futisottelua. Kiitos.


Salissa oli alle terveysturvallisestio kymmenen ihmistä. Kuuluisin oli Timo Soini. Mukavaa oli moikata myös vanhaa konkaria persujen Seppo Huhtaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti